Zo gaan we het doen in 2024

2 november 2023

Hier leggen we uit hoe we in 2024 de inschrijving van de Veldslag gaan doen

Geen licentie nodig voor het wedstrijdvak

We willen het wedstrijdvak graag gebruiken voor wedstrijdrijders, niet voor recreanten die graag vooraan willen staan. Om dat te bereiken kun je een KNWU-licentie verplicht stellen om deel te nemen aan de wedstrijd. Omdat we daarmee ook hele goede mountainbikers uitsluiten gaan we dat niet doen. We willen iedereen met klem vragen goed na te denken of 'ie thuis hoort in het wedstrijdvak door middel van de volgende vragen:

- Kan ik me meten met de beste mountainbikers van Nederland?
- Geloof ik mezelf als ik zeg dat ik een wedstrijdrijder ben?

Twee keer een "ja?". Schrijf je dan vooral in voor de wedstrijd! Zit er een nee bij? Meet jezelf dan met vrienden, collega's of andere fietsers bij onze cyclo's en maak er een geweldige dag van!

Geen startwaves bij de inschrijving

Het inschrijven wordt een stuk overzichtelijker, want we vragen je niet om te kiezen voor een wave. Die delen we namelijk zelf in op basis van het moment van inschrijven. Wil je vooraan staan? Schrijf je dan zo vroeg mogelijk in. Wil je samen met vrienden fietsen? Schrijf je dan samen in. Dat gaat heel makkelijk, want je hoeft alleen je eigen gegevens in te voeren. De gegevens van je vrienden kunnen ze later zelf invoeren.